Om

om

Lær om StOpp's grundværdier og hvem der står bag

I min hverdag lægger jeg stor omtanke i hvordan man kan ændre verdenen til det gode, og i forbindelse med StOpp, tænkte jeg at det kunne være sjovt hvis man kunne genbruge nogle gamle ting, så man kan få glæde af dem igen. Derfor er næsten alle kludetæpper fra StOpp lavet af genbrugs tekstiler, f.eks. gamle dynebetræk

Et bæredygtig Brand

at kvaliteten er i top og at der bliver vist respekt for håndværket er naturligvis en stor prioritet. Jeg er opvokset med vævningen, og min mor har været der til at lære mig hvordan man udnytter garnet til fulde. Jeg er af den opfattelse at følelsen af høj kvalitet og bevistheden om processen er en følelse, der er svær at underkende. 

kvalitet og håndværk

Skræddersyet til dig

På galleriet er det muligt at se diverse produkter, og lade sig inspirere, priserne vil også fremgå. Men hvis man ønsker et personligt produkt, er det muligt at tilpasse det efter dine præference når det kommer til mønster, farve og materiale. Skriv en besked til mig, og så kigger vi på det sammen.

Jeg har altid kunne væve, siden jeg var lille sad jeg med min mor væven. I dag er jeg lærer hos to vævehold og i sandhed væver på fuldtid. 


Vælg dokumenter oppe i menuen for at læse Cv og 100 ords præsentation.

Produceret med mange års erfaring og uddannelse

Copyright @ All Rights Reserved